Waarom Budgetlight.nl

Philips TL-D Xtreme Secura (MASTER)

Filter op:
Wattage
18,0 W 58,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. G13 (3)
Kleurcode
  1. 840 (Cool White) (3)
Kleurtemperatuur
  1. 4000 (3)
Dimbaar
  1. Ja (3)
Lengte (mm)
  1. 590 (1)
  2. 1200 (1)
  3. 1500 (1)

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wanneer u als bedrijf bij Budgetlight besteld heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor betalen op rekening. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Budgetlight via 0543-534822 of info@budgetlight.nl

Philips MASTER TL-D Xtreme Secura

De Philips MASTER TL-D Xtreme Secura verlichting gaat gemiddeld 47.000 branduren mee! Door deze gigantische lange levensduur is de lamp geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen omdat de lamp amper vervangen hoeft te worden. De lange levensduur en hoge betrouwbaarheid van de lamp zijn aangeduid met een x-vormige eindkap, op deze manier is de lamp te onderscheiden van andere fluorescentielampen.

De Philips MASTER TL-D Xtreme Secura is speciaal ontworpen voor plaatsen waar verontreiniging als gevolg van lampbreuk voorkomen moet worden, bijvoorbeeld de gezondheidszorg en voedingsmiddelenindustrie. De veiligheidscoating van Teflon zorgt ervoor dat glasscherven en lamponderdelen bij elkaar worden gehouden in het geval van een onvoorziene breuk. Door middel van een enkele blauwe ring aan het uiteinde van de lamp is de coating aangeduid en de lamp herkenbaar gemaakt. De Philips MASTER TL-D Xtreme Secura voldoet aan de HACCP-richtlijnen.

Philips MASTER TL-D Xtreme Secura lichtbronnen zijn lagedruk-ontladingslampen en werken zeer efficiënt. De lichtbuizen kunnen met alle conventionele TL-D Super 80 lampen onderling uitgewisseld worden. De buisdiameter bedraagt 26mm.

De lamp is temperatuurbestendig tot 200°C en er is geen sprake van degeneratie veroorzaakt door temperatuur of UV. Het is aangeraden de MASTER TL-D Xtreme Secura te gebruiken in combinatie met een elektronische VSA, dit in verband met een hoger rendement en lagere levensduur.

Let op: De buislengte en het wattage zijn van elkaar afhankelijk. U kunt dus niet van wattage wisselen bij lampvervanging zonder ook het armatuur te vervangen. Als u dit wel doet zal de nieuw bestelde lamp niet in het armatuur passen.