Waarom Budgetlight.nl

Philips TL-E Circular

Filter op:
Wattage
22,0 W 40,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. G10q (5)
Kleurcode
  1. 830 (White) (2)
  2. 840 (Cool White) (3)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (2)
  2. 4000 (3)
Dimbaar
  1. Ja (5)

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Heeft u vragen over uw lampkeuze of over uw bestelling? Budgetlight is u graag van dienst. U kunt contact opnemen via 0543-534822 of info@budgetlight.nl.

Philips TL-E Circular

De Philips TL-E Circular verlichtingsserie bestaat uit cirkelvormige tl-buizen. De lampen passen in meerdere soorten armaturen en zijn geschikt voor verschillende (decoratieve) doeleindes. De kleurweergave van de lampen is niet uitstekend maar voldoet aan de standaardnorm.

Het lamplicht wordt mooi gelijkmatig over de buis verdeeld en kan geheel naar wens gedimd worden! Doordat de Philips TL-E Circular lampen bovendien in meerdere lichtkleuren verkrijgbaar zijn kan er met behulp van de lampen gemakkelijk de juiste lichtsfeer gecreëerd worden.

De cirkelvormige TL-buizen hebben een buisdiameter van 29 mm en een lamplengte afhankelijk van het wattage. De TL-E Circular verlichting is uitgerust met een G10q lamphouder. Daarnaast hebben deze lampen een gemiddelde levensduur van 9.000 branduren en werken ze op een voorschakelapparaat.

Philips TL-E Circular lampen worden vaak gebruikt op scholen, kantoren, winkels, woningen en ter verlichting van woonwijken.