Waarom Budgetlight.nl

Philips TL-E Circular Super 80 (MASTER)

Filter op:
Wattage
22,0 W 40,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. G10q (5)
Kleurcode
  1. 830 (White) (2)
  2. 840 (Cool White) (3)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (2)
  2. 4000 (3)
Dimbaar
  1. Ja (5)

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wanneer u als bedrijf bij Budgetlight bestelt, heeft u de mogelijkheid om te betalen op rekening. Budgetlight voert bij betalen op rekening altijd een kredietcheck uit. Voor vragen over betalen op rekening kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen met Budgetlight. Budgetlight is bereikbaar via 0543-534822 of info@budgetlight.nl

Philips MASTER TL-E Circular Super 80

De Philips MASTER TL-E Circular Super 80 verlichting verdeelt het lamplicht gelijkmatig over de ronde buis. Het lamplicht is verkrijgbaar in lichtkleuren variërend van warm wit naar koel daglicht. De MASTER TL-E Circular Super 80 heeft licht wisselende kleuraanduidingen en een matige kleurweergave. Het lamplicht geheel naar wens gedimd worden.

De buisdiameter van de lamp bedraagt 29mm. De MASTER TL-E Circular Super 80 is geschikt voor een brede reeks aan (decoratieve) armaturen gebruikt voor verschillende doeleinden waar kleurweergave niet belangrijk is. Denk hierbij aan verlichting in kantoren, winkels en eventueel woningen. De gemiddelde levensduur bedraagt 9000 uur.

Opgelet: Bij lampvervanging is het belangrijk dat de nieuw bestelde lamp hetzelfde wattage heeft als de lamp die vervangen wordt. Wanneer u van wattage wisselt, zal namelijk ook de lamplengte veranderen en zal de nieuw bestelde lamp niet in het oude armatuur passen.