Waarom Budgetlight.nl

Sylvania T8 Luxline SuperColour

Filter op:
Wattage
18,0 W 58,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. G13 (3)
Kleurcode
  1. 940 (Cool White) (3)
Kleurtemperatuur
  1. 4000 (3)
Dimbaar
  1. Ja (3)
Lengte (mm)
  1. 590 (1)
  2. 1200 (1)
  3. 1500 (1)

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ook wanneer het gaat om betaalmogelijkheden staat Budgetlight garant voor service! Wanneer uw bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel kunt u namelijk, na een door ons uitgevoerde kredietcheck, de door u gewenste verlichting op rekening betalen. Heeft u hier vragen over? Budgetlight is voor deze en andere vragen direct bereikbaar via 0543-534822. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk een mail te sturen naar info@budgetlight.nl. Wij zijn u graag van dienst!

Sylvania T8 Luxline SuperColour

De Sylvania T8 Luxline SuperColour lampen kunnen allemaal naar wens gedimd worden en zijn zeer energiezuinig! De diameter van de lampen bedraagt 26 millimeter en de buizen zijn dus vrij smal.

Alle lampen binnen de serie hebben een G13 lampvoet en een gemiddelde levensduur van 20.000 branduren. Door de zeer lange levensduur van de Sylvania T8 Luxline SuperColour lampen hoeven deze na installatie natuurlijk niet snel vervangen te worden. Dit is voordelig wanneer de lampen op plekken zijn geïnstalleerd waar vervanging van de lampen zeer lastig is of tot veel vervelend oponthoud zorgt. Daarnaast is er bij minder vervanging natuurlijk ook sprake van minder lampafval en hoeven er minder vaak onderhouds- en vervangingskosten betaald te worden!

Let op: het vermogen en de lamplengte van de Sylvania T8 Luxline SuperColour buizen zijn afhankelijk van elkaar. Wanneer u bij vervanging dus kiest voor een ander wattage is de kans zeer groot dat de lampen niet in het oude armatuur zullen passen. Houd hier rekening mee bij het maken van de juiste keuze.