Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Voordeelpak 10x PL-S LED 6W 765lm - 827 | Vervanger voor 11W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties

Beschrijving Voordeelpak 10x PL-S LED 6W 765lm - 827 | Vervanger voor 11W

Stap over naar LED

Op het moment dat de gewone spaarlamp op de markt kwam, was deze traditionele verlichting stukken zuiniger dan de gloeilamp. En dat is uiteraard nog steeds zo. Wel is er tegenwoordig een duurzamer en efficiënter alternatief: de LED spaarlamp! En daar is dit product met zijn G23 (2-Pins) fitting een perfect voorbeeld van. Ga maar na: deze LED spaarlamp verbruikt slechts 6 Watt, terwijl het een conventionele spaarlamp van 11 Watt vervangt. En wat te denken van de levensduur van dit LED product: die bedraagt 30000 branduren. Veel meer dan een gewone spaarlamp! Genoeg redenen dus om vandaag nog voor LED te kiezen.

Waar let ik op?

Wanneer je zeker wil weten dat je een geschikte LED spaarlamp bij Budgetlight koopt, is het van belang om even wat dingen te checken. Te beginnen de fitting. Hierbij gaat het vaak om een 2-pins of 4-pins fitting, waarbij er ook nog onderlinge verschillen kunnen zijn. Vaak staat op het product zelf het type fitting al beschreven, bijvoorbeeld G23 (2-pins) of 2G11 (4-pins). Het handige is dat LED spaarlampen precies dezelfde type fittingen hebben. Kijk verder altijd even naar de exacte lengte van je huidige product en vergelijk deze met de LED spaarlamp die je wil kopen. De fitting van deze LED spaarlamp is: G23 (2-Pins).

Lichtkleur en aantal lumen

Bij LED spaarlampen spelen ook de lichtkleur en lichtopbrengst (lumen) een belangrijke rol. Hoe meer lumen, hoe feller immers het licht is. En in sommige gevallen is er juist wat minder fel licht nodig, zoals in een hal, overloop of entreeruimte. Wanneer een (zakelijke) ruimte helder verlicht dient te worden, dan is 1000 lumen of meer geschikt. Wil je de LED spaarlamp onder meer als decoratie- of eventueel sfeerlicht gebruiken, kies dan voor een lager lumen aantal (500-800) in combinatie met een warme lichtkleur (2700 Kelvin of 3000 Kelvin). Over het algemeen wordt de kleurtemperatuur koel wit (4000 Kelvin) vanwege zijn frisse tint het vaakst gekozen. Dat maakt het geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals kantoren, showrooms, scholen, ziekenhuizen en keukens. Voor dit product geldt:

- Aantal lumen: 765

- Kleurtemperatuur: 2700K - Zeer Warm Wit

1-op-1 LED vervanger

Na het verwijderen van jouw oude spaarlamp uit een downlight armatuur, plaats je jouw nieuwe LED lamp op soortgelijke wijze daarvoor in de plaats. LED spaarlampen geven direct 100% licht en zijn veel beter voor het milieu, omdat ze niet kunnen breken en er daardoor geen kwikdampen vrij kunnen komen. Is deze LED spaarlamp qua type of uitvoering niet wat je zoekt? Geen probleem! In ons ruime assortiment kun je snel en eenvoudig het juiste LED product vinden via het filtermenu, zoals de bekende PL-L, PL-C, PL-S en verschillende Osram Dulux LED lampen. Voor iedere spaarlamp hebben wij een geschikte 1-op-1 LED vervanger

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar