Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Voordeelpak 12x Osram Powerstar RX7s-24 HQI-TS 150W - 842 | NDL

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties

Beschrijving Voordeelpak 12x Osram Powerstar RX7s-24 HQI-TS 150W - 842 | NDL

Klassieke gasontladingslamp

Bij Budgetlight kun je nog steeds terecht voor het online kopen van gasontladingslampen zoals dit RX7s-24 exemplaar. Hou er wel rekening mee dat dit product op onze website beschikbaar is zolang de voorraad strekt. Dat heeft ermee te maken dat traditionele gasontladingslampen vanaf 2015 niet meer mogen worden geproduceerd in de EU, omdat dit type verlichting onder andere kwik bevat en mede daardoor niet goed is voor het milieu.

Kenmerken

Gasontladingslampen zijn gemaakt van stevig kwartsglas en staan bekend om hun heldere licht, wat ervoor zorgt dat kleuren perfect en zo natuurlijk mogelijk te zien zijn. Verder beschikt deze lamp over een vermogen van 150 Watt en een lichtopbrengst van 12500. De kleurtemperatuur is: 4200K - Koel Wit.

Voorschakelapparaat

Voor het gebruik van een gasontladingslamp heb je een voorschakelapparaat nodig (vsa). Welke dat is heeft te maken met het Voltage waarop de lamp werkt.

Een zuinig LED alternatief

Is jouw huidige verlichting aan vervanging toe? Dan kun je natuurlijk altijd kiezen voor dezelfde lamp, wanneer je daar altijd tevreden over bent geweest. Daarentegen verbruikt een traditionele gasontladingslamp zoals deze veel meer energie dan een LED gasontladingslamp! Deze duurzame vervangers (HQL, HPL, HPI en SOX) kunnen niet overhit raken en gaan bovendien veel langer mee. Op onze website vind je diverse LED gasontladingslampen met dezelfde fitting, zodat het vervangen binnen no-time is gebeurd. Ook bespaar je dankzij LED ruim 70% aan energiekosten

Let op: werkt jouw nieuwe LED lamp op 220/240 Volt? Verwijder dan het huidige voorschakelappraat uit het armatuur. Voor alle LED gasontladingslampen die werken op een lager voltage geldt dat het huidige vsa gewoon in het armatuur kan blijven zitten.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar