Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Waterdicht LED TL Armatuur Pro 150cm 4000K 8250lm | Dali - Through Wiring (5x2.5mm2) - Vervangt 2x58W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Waterdicht LED TL Armatuur Pro 150cm 4000K 8250lm | Dali - Through Wiring (5x2.5mm2) - Vervangt 2x58W

Beschrijving Waterdicht LED TL Armatuur Pro 150cm 4000K 8250lm | Dali - Through Wiring (5x2.5mm2) - Vervangt 2x58W

Kan tegen een stootje!

De grijze Budgetlight Waterdichte LED TL Armatuur Pro 150cm is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in vochtige en stoffige ruimtes en vervangt traditionele TL-armaturen van 2x58 Watt. Het armatuur bevat een IP-66 waarde. Dat wil zeggen dat het volledig stof- en waterdicht is. Daarnaast is het armatuur uitgerust met een polycarbonaat behuizing. Dat alles maakt dit Budgetlight TL Armatuur zeer geschikt voor onder andere stallen met een hoge concentratie ammoniak of ondergrondse parkeergarages. Ook kan het armatuur in de buitenlucht worden opgehangen!

 

Vaak gekozen kleurtemperatuur

Dit armatuur heeft een kleurtemperatuur van 4000K. Dit wordt uitgedrukt in ‘Kelvin’. 4000K geeft een koel wit licht af. Dit zie je vaak terug in ruimtes zoals scholen of kantoren. Het is bovendien een kleurtemperatuur waarmee donkere ruimtes helder verlicht kunnen worden, zowel overdag als ‘s nachts. 

 

Vervang en bespaar!

Overstappen op LED verlichting biedt alleen maar voordelen! Zo bespaar je met de aanschaf van dit Budgetlight LED TL Armatuur Pro al gauw 50% op je energiekosten. Snel en makkelijk verdiend toch? Het armatuur gaat ruim 70.000 branduren mee en is uitgerust met energielabel A++. Dat is het op één na hoogste energielabel ter wereld. Verder vervallen onderhouds- en vervangingskosten, waardoor je verzekerd bent van een korte terugverdientijd. 

 

DALI dimbaar

Dit armatuur is DALI dimbaar. Met DALI kun je VSA’s en LED drivers op digitale wijze aansturen. Met een automatische dimregeling en een in te stellen lichtmeter wordt de verlichting in een bepaalde ruimte continue gemeten. Bij veel zonlicht wordt een armatuur gedimd tot maximaal 5% van het vermogen. Op zo’n moment is het armatuur twintig keer zuiniger qua verbruik! In ruimtes die weinig worden gebruikt kan het armatuur gedimd worden op basis van aanwezigheid.

 

Doorvoerbedrading

Installatie van dit armatuur is een fluitje van een cent. Omdat het is uitgerust met doorvoer bedrading is het armatuur koppelbaar. Dit is vooral handig bij het ophangen van meerdere exemplaren achter elkaar. Het enige dat je hoeft te doen is het eerste armatuur aansluiten op de netstroom met een stekker. Met een snoer en een adereindhuls koppel je vervolgens de armaturen aan elkaar. Elk armatuur is overigens uitgerust met een losse driver.  

 

5 jaar garantie

Op het Budgetlight Waterdichte LED TL Armatuur Pro bieden wij een all-in garantie van liefst 5 jaar. Wil je voor deze producten een offerte aanvragen of wil je meer advies van ons? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn je graag van dienst!

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.