Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

Globe lamp

Een globe lamp is vanwege zijn fraaie uitstraling zonder meer een lust voor het oog in iedere ruimte. Bij Budgetlight ben je op het juiste adres voor globe lampen met een E27 fitting en in diverse kleurtemperaturen. Wil je graag meer sfeer toevoegen aan een bepaalde ruimte? Dan is een globe lamp met een extra warm witte kleurtemperatuur het meest geschikt. De meest sfeervolle globe lampen beginnen bij 1800/2000 Kelvin, dat in de praktijk het best overeenkomt met kaarslicht. In ons assortiment vind je ronde lampen van diverse topmerken, zoals Philips, Osram, Sylvania en Noxion. Wat het meest uit het oog springt bij een LED globe lamp is de kooldraad aan de binnenkant, die je vanwege het heldere glas goed kunt zien. Wat te denken bijvoorbeeld van een globe lamp met een spiraalvormige kooldraad? Met LED verlichting bespaar je tot wel 70% aan energiekosten ten opzichte van een traditionele globe lamp met een hoger wattage. Ook heeft LED verlichting een aanzienlijk langere levensduur! Nog meer energie besparen? Kies dan voor een dimbare globe lamp.
Filteren opCategorie
Huidige zoekresultaten
1-24 uit 796 Gevonden resultaten
Filteren op
Sorteren op

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.