• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Betaalmogelijkheden Budgetlight

De verlichting die je koopt bij Budgetlight betaal je veilig via een beveiligde pagina (SSL). Je hebt de mogelijkheid te betalen met verschillende betaalmethoden: iDeal, op rekening achteraf, creditcard (VISA, MasterCard en American Express) en PayPal.iDeal Visa Mastercard American express PaypaliDeal

Betalen via iDeal doe je gemakkelijk en snel. Na het plaatsen van je bestelling betaal je via de betaalpagina van je eigen bank. Wij gaan vervolgens direct aan de slag met het verwerken en gereedmaken van je bestelling.

Creditcard

Als je kiest voor een betaling via creditcard wordt de bestelling direct na betaling door ons verwerkt. Betalingen met VISA en MasterCard zijn gratis. Voor een betaling met American Express betaal je een toeslag van 2%.

 

Op rekening

Indien je als bedrijf of instelling bij ons een bestelling plaatst is het ook mogelijk om op rekening te betalen. Na het plaatsen van de bestelling wordt er een kredietcheck uitgevoerd. Bij een positieve kredietcheck wordt je bestelling op dezelfde werkdag verwerkt. Bij een negatief advies nemen wij binnen 24 uur contact op.

Zodra je bestelling is verwerkt ontvang je van ons de factuur per e-mail. De standaard betaaltermijn bij Budgetlight is 14 dagen netto. Vermeld bij elke betaling het ordernummer van je bestelling.

Vooruitbetaling

Kies je voor een vooruitbetaling per bank dan ontvang je een pro forma factuur per e-mail. Zodra de betaling is voldaan wordt de bestelling direct verwerkt.

Als er na 7 dagen na het plaatsen van de bestelling nog geen betaling heeft plaatsgevonden zullen wij je hieraan herinneren.

Zorg ervoor dat bij elke betaling het ordernummer wordt vermeld.

 

PayPal

Via betaling met Paypal wordt na betaling de bestelling direct verwerkt. Betalen via PayPal is gratis. Met Paypal kun je via je eigen account of creditcard betalen.