Vorige

LED TL Lampen

LED TL lampen zijn de energiezuinige variant van de geliefde TL buis. Door het gebruik van LED TL verlichting, heeft de LED TL buis vele voordelen ten opzichte van conventionele TL buizen. Zo gaat de LED buis gemiddeld 5 keer langer mee dan een traditionele TL buis en verbruikt het tot wel 60% minder energie. Dit betekent dat de LED tube een goede investering voor de toekomst is die zich snel zal terugverdienen! LED TL verlichting is verkrijgbaar in de meest gangbare soorten zoals de T8 en T5 LED TL buis, maar bijvoorbeeld ook in de cirkelvormige T9 uitvoering. TL buizen met conventionele of elektronische voorschakelapparaten hebben allebei een TL buis LED variant. Koop daarom vandaag nog LED TL lampen!

Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 288 in totaal

288 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 288 in totaal

288 Producten

LEDtubes zijn geschikt voor gebruik op parkeerterreinen en –garages, in magazijnen, koelhuizen en lichtreclame en daarnaast zijn de lampen ook te gebruiken op transport- en distributieterreinen.

Verschillende soorten


De Philips CorePro LEDtube biedt de goedkoopste en gemakkelijkste opwaardering naar LEDverlichting. De lamp is een vervanger van de T8 fluorescentielamp. De CorePro LEDtube is vrij van lood en kwik en gaat maar liefst 30.000 uur mee.

De Philips Master LEDtube Performance is de snelste en gemakkelijkste manier om een bestaand armatuur op te waarderen naar LED-technologie met een 100% veilig installatieproces. De Master LEDtube Performance heeft een gemiddelde levensduur van 40.000 branduren.

De Philips Master LEDtube Value geeft net als de Master LEDtube Performance een snelle en gemakkelijke manier om een bestaand armatuur op te waarderen naar LED verlichting. De Master LEDtube Performance heeft ook een gemiddelde levensduur van 40.000 branduren.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen