Waarom Budgetlight.nl

BedrijfsinformatieOver Budgetlight


Budgetlight is een groothandel in verlichting. In de breedste zin van het woord houden wij ons bezig met verlichting. Budgetlight is opgericht op 24 juli 1998 is begonnen als een groothandel in lampen (lichtbronnen) en het vervangen hiervan bij bedrijven, kantoren en instellingen. De activiteiten voor het vervangen van de lichtbronnen voeren wij inmiddels uit via Service for Light, een volledige dochter onderneming van Budgetlight. Met 2 servicebussen voeren wij alle voorkomende werkzaamheden voor verlichting, controle onderhoud noodverlichting en brandblusmiddelen uit door heel Nederland.

Binnen onze groothandel houden wij ons bezig met de inkoop en verkoop van verlichting. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het adviseren en leveren van armaturen voor winkel- en bedrijfsverlichting. Van het maken van een eenvoudig lichtberekening tot een 3D lichtplan kunt u bij ons terecht.

De toepassing van energiezuinige verlichting waaronder LED verlichting neemt steeds een belangrijkere rol in binnen het bedrijfsleven, laat door onze adviseur een gratis energiescan uitvoeren en u overtuigen van de mogelijkheden.

Op onze webshop kunt u snel en eenvoudig uw lichtbronnen bestellen. Een volledig assortiment van gloeilamp tot LED van uitsluitend de bekende A merken. Maak gebruik van onze eenvoudige zoekfunctie om op bijvoorbeeld lampvoet en lichtkleur te zoeken.

Budgetlight is een zeer servicegerichte onderneming die niet in problemen maar in oplossingen denkt.

Bedrijfsgegevens

KVK-nummer 60977035, Arnhem

BTW-nummer NL8541.46.040.B01

Bankrelatie
Bankrekeningnr: 52 43 15 450
Bank: ABN-AMRO, Winterswijk
IBAN nr: NL10ABNA0524315450
BIC code: ABNANL2A


Bekijk hier onze contactgegevens