Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Over Budgetlight

Uw partner op het gebied van verlichting.

Sinds de oprichting in 1998 is Budgetlight een toonaangevende groothandel in verlichting. Al jarenlang staat Budgetlight bekend als een betrouwbare partner voor zowel particulieren als bedrijven. En daar zijn we trots op. Met ons uitgebreide assortiment van uitsluitend A-merken willen we iedereen van kwalitatief goede en zuinige verlichting kunnen voorzien. Bovendien dragen we graag een steentje bij aan een schoner en beter milieu. Dat doen we door het aanbieden van energiezuinige en duurzame LED verlichting. Dit zorgt bij onze klanten voor een lagere energierekening en een groenere leefomgeving. Omdat we het beste willen voor iedereen geven we op al onze producten een all-in garantie. Deze varieert van 1 jaar tot wel 5 jaar!

Hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service

Vandaag de dag is Budgetlight één van de grootste webshops op het gebied van lichtbronnen in Nederland. Dit mooie resultaat hebben we onder andere bereikt dankzij de deskundigheid van onze medewerkers. Dagelijks voorzien we klanten graag van een gedegen en proffessioneel advies over verlichting. Met alle vragen en opmerkingen die we vanuit onze klanten krijgen, kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren. In combinatie met onze budgetprijzen willen we graag onderscheidend zijn. Budgetlight is er voor iedereen!

Totaalaanbieder op het gebied van verlichting, van advies tot uitvoering.

In de afgelopen jaren hebben wij ons kunnen ontwikkelen tot een totaalaanbieder van lichtbronnen. Naast het uitleveren van verlichting, adviseert en begeleidt Budgetlight bedrijven op het gebied van verlichting. Naast het geven van advies en bieden van hulp bij het installeren van verlichting, beschikken wij over gespecialiseerde kennis op het gebied van lichtbronnen. Zodoende kunnen wij voor ieder bedrijf een passende, duurzame en energiebesparende oplossing bieden.


Waar is Budgetlight.nl te vinden?


Budgetlight is voor onze bezoekers te vinden op de volgende adressen. Op deze adressen kunnen wij geen retouren verwerken.
Kijk voor het retourneren van jouw pakket op onze retourpagina.

Kantoor Budgetlight.nl
Any-lamp B.V
Schootense Dreef 27
5708 HZ Helmond
Nederland

Magazijn Budgetlight.nl
Hooge Zijde 30A
5626 DC Eindhoven
Nederland