Vorige

Garantie


Budgetlight biedt een all-in garantie die tot wel 5 jaar kan oplopen. Deze garantie verzekert je dat verlichting zal blijven werken voor de gespecificeerde tijdsperiode. De tijdsperiode, die in jaren wordt uitgedrukt, staat duidelijk genoteerd in de specificaties op de productpagina’s. Bij twijfel kun je die daar terugvinden. Ben je benieuwd hoe je de garantie kan gebruiken? Bekijk het hieronder door te klikken op de vragen:


Wanneer start de garantieperiode? Lees verder

De garantieperiode start op de factuurdatum. Deze periode is uitgedrukt in jaren en staat los van de levensduur van het product. Bij Budgetlight zijn er verschillende garanties, van 1 jaar oplopend tot 5 jaar.


Hoe maak ik gebruik van mijn garantie? Lees verder

Het is heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen is ons een mail te sturen met een kopie van je factuur en foto’s van de verlichting waar je aanspraak op wilt maken (het product moet in gebruik zijn en de productiecode moet duidelijk zichtbaar zijn). Vervolgens checken wij de factuurdatum en verzenden we je nieuwe, alternatieve lampen binnen 24 uur.


Welke voorwaarden gelden er? Lees verder

We stellen eigenlijk maar één voorwaarde aan onze all-in garantie. Het product moet gebruikt zijn in een “normale” staat. Normaal gebruik wordt door ons verstaan als:

  • De producten moeten gebruikt worden conform het advies op onze site, de doos of de handleiding.
  • De temperatuur van de omgeving moet liggen tussen -20ºC en 30ºC voor LED lampen en tussen -30⁰C en +45⁰C voor LED buizen en conventionele verlichting.
  • De luchtvochtigheid moet lager liggen dan 80%.
  • Rondom een lamp of armatuur moet een vrije ruimte zijn van minimaal 10 mm.
  • De voltage mag niet meer dan 10% variëren van 230V.
  • Het product mag maximaal 50.000 keer aan en uitgezet zijn.

We vergoeden geen verlies van geld of zaken (bijvoorbeeld installatiekosten, werkuren, huurkosten etc.) anders dan de gemaakte kosten van de werkelijke lampen of armaturen die bij ons zijn gekocht.


Voor meer informatie omtrent de all-in garantie van Budgetlight, bekijk onze algemene voorwaarden (artikel 10 voor de zakelijke klant. en artikel 13 voor de particuliere klant).

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen